Bikkembergs – Ottoline-sko.dk 9


Ottoline lancerede en webshop tilbage i 2009. I 2010 åbnede de deres første butik i Århus, hvor de sælger sko og accesories. Dertil har Ottoline oprettet en blog som er er koblet til deres hjemmeside, hvor du kan læse om deres nyheder, og andre oplysninger omkring dem. Derved står der også om hvilken service de går op i at give, så man får en den bedste service.

Bikkembergs
Bikkembergs er blevet grundlagt af den tyske Dirk Bikkembergs, som tilbage i 1886 startede med at designe fodboldsko til både kvinder og mænd. To år efter designede Bikkembergs en kollektion kun for mænd, hvor der igennem årende er sket en kæmpe udvikling, da han ikke kun designer fodbold sko længere. Bikkembergs inspiration er hans sport. Bikkembergs designer den dag i sporty sko til mænd og kvinder. Bikkembergs støvler til kvinder er unikke, grove med et feminint træk, hvor han kan udfolde sin sans for mode.

Materiale
Bikkembergs sko er et design med stor omtanke, hvor der bliver lagt meget kræft i god stil, komfort og god kvalitet. Derfor bliver Bikkembergs sko produceret med italiensk håndværk.


9 thoughts on “Bikkembergs – Ottoline-sko.dk

Lukket for kommentarer.