En billig forsikring er som at vinde i lotto


Hvis du var sikker på at få gevinst før eller siden, ville du så spille i lotto hver uge?

 

Der er mange ting at tage stilling til, når man køber bil – især når det gælder den første bil nogensinde. Som om det ikke var svært nok at beslutte sig for, hvilket mærke, antallet af hestekræfter, farve, brændstofstype, størrelse og antallet af døre, bilen skal have, så skal du efter købet af bilen også tage stilling til en hel masse. Er det nødvendigt med en serviceaftale, vil du være medlem af Dansk Vejhjælp og hvilken forsikring skal du vælge?

 

Det er lidt med forsikringer, som det er med lotto; du spiller hver uge, men du er ikke garanteret en gevinst. Og dog. For med en forsikring er du nemlig sikker på, at du før eller siden får gevinst i større eller mindre grad. Om det så er ved et uheld, en fejltankning, påkørsel eller lignende.

 

Selvom du ved, at du nok får gevinst på et tidspunkt, så kan det være svært at få sig selv til at smide en hel masse penge efter en bilforsikring hver måned, når man netop ikke ved, hvor eller hvornår man får brug for den – og hvad nu, hvis man aldrig får brug for den til noget, der ellers ville have kostet dig lige så meget, som du efterhånden har betalt i forsikring? Der er mange hvis’er på spil, når der skal spekuleres i forsikring til din bil. Det, der gør sig gældende for de fleste, er, at de gerne vil have en billig bilforsikring med god dækning. Det er det optimale for de fleste, men er især den bedste løsning for dem, der ikke har luft i budgettet til hverken bilforsikring eller uforudsete udgifter til ridser i lakken, uheld og andre ærgerlige bilrelaterede uheld.

 

En billig bilforsikring betyder ikke nødvendigvis dårlig dækning og omvendt. Læs dét med småt og vær sikker på, at du er dækket ind, når det gælder hverdagens faldgruber og ikke kun, når det kommer til store skader – på den måde er du nemlig helt sikker på, at din billige bilforsikring hurtigt bliver til den helt store gevinst.