Vinter-sprinklervaeske

Bilplejeprodukter


Søgte du efter bilplejeprodukter? Sonax er en stolt leverandør af bilplejeprodukter, og har været det i over 65 år. Dette gør, at Sonax har sat sig solidt på området inden for bilpleje. Sonax leverer gennemtestede og højt anerkendte kvalitetsprodukter, som karakteriseres ved at ligge godt prismæssigt, samtidigt med at kvaliteten er fra øverste skuffe. Dette betyder, at Sonax sidder på næsten halvdelen af det danske marked inden for lak- og bilplejeprodukter og har repræsentanter spredt ud over hele verden på mere end 60 lande.

Sonax har stor erfaring med alle slags bilejere og leverer bilplejeprodukter til både professionelt og privat brug. Det der kendetegner Sonax’ produkter er høj kvalitet og et enormt bredt produktsortiment. Sonax tilpasser produkterne i takt med udviklingen, og er i høj grad med til at definere de nye normer for vaskekvalitet og lakbeskyttelse i forbindelse med bilvask. Sonax’ bilplejeprodukter lever med garanti op til EU-retningslinjerne for miljø og sundhed, og dette afspejles også i forhandlere i nærmest hvilket som helst post nr. i Danmark.

Sonax har et stort udvalg af bilplejeprodukter, som sælges online men også hos dit lokale autoværksted eller dagligvarebutik, benzinstation samt detailhandel. Sonax leverer kort sagt kvalitetsprodukter til hele familien Danmark, så hvis du leder efter bilplejeprodukter, så er der god grund til at vælge Sonax som din foretrukne leverandør.