Brakpudser?


Brakpudser

En brakpudser er en type græsredskab der benyttes til at ”pudse”/klippe et areal for ukrudt, græs mm. Dette kan både være større græsarealer såsom parker, græsningsmarker til dyr, rabatter ved veje osv. Mange benytter en pudser til at vedligeholde græsmarkerne til deres heste, for på den måde at minimere delen af ukrudt og tidsler på marken.

DK-TEC har siden 1993 været leverandør af landbrugsmaskiner og tilbehør til landbruget og de seneste år er målgruppen blevet udvidet til den grønne sektor, offentlige institutioner og fritidslandbrug. Sortimentet af landbrugsmaskiner er blevet udvidet markant og i dag finder man stort set alt hvad man har behov for af landbrugsmaskiner, herunder brakpudser. Her forhandles der både store og små maskiner som kan dække alle behov.

DK-TEC står for kvalitet og gode priser. Søger du efter en ny brakpudser du også kunne finde den hos DK-TEC i en høj kvalitet og til måske Danmarks bedste pris! Hos kunde hos dem kan du nemlig altid forvente at konkurrencedygtige priser og maskiner i en høj kvalitet. Tryk på linket her: brakpudser til traktor og se en oversigt over alle de modeller der forhandles af DK-TEC. Her finder du et stort sortiment af modeller med forskellige arbejdsbredder fra 120 cm og op til 270 cm.

Vælger du at anskaffe dig dit nye redskab hos denne forhandler er du sikret et redskab der er 100 % køreklar på leveringsdagen. Den leveres nemlig 100 % køreklar og gennemtestet, så du kan komme i gang med dit arbejde med det samme.

brakpudser-150-cm-power

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du behov for rådgivning og vejledning i forbindelse med køb af en brakpudser er du mere end velkommen til at kontakte medarbejderne fra DK-TEC på 66128222. De hjælper dig hellere end gerne med at besvare eventuelle spørgsmål omkring anskaffelse af nye landbrugsmaskiner.