Dækpriser 1


Hvor finder jeg de bedste dækpriser? Jeg på nettet på at finde de bedste dækpriser, når jeg er på jagt efter billige dæk? Og hvordan finder jeg tilbud og dækpriser fra et værksted i nærheden af, hvor jeg bor?  – Alt sammen relevante spørgsmål, som mange bilejere spørger sig selv, når det er blevet tid til at købe nye dæk.

775784_513_342_0_0_0_0

Svaret på ovenstående er for nyligt blevet temmelig nemt at besvare: Cartendo.dk. Dette nylanceret koncept tager nemlig forbrugeren i hånden og gør det lige til, at få det bedste dækpriser. Her kan du læse hvordan:

Dækpriser fra et værksted nær dig!

Med Cartendo skal du ikke gøre andet end at indtaste dit postnummer og dinnummerplade. Dette er nok info til at Cartendo lynhurtigt kan søge blandt de tusindvis af dæktilbud, som de mange værksteder og forhandlere har lagt på Cartendo. Vi dit postnummer får man udelukkende dækpriser i en radius på 50 km. fra det indtastet postnummer. Sagt med andre ord: Man får de bedste dækpriser og kun relevante dækpriser.

Garanti for dæk der passer til din bil

Via bilens nummerplade kan Cartendo se præcist hvilke dæk der passer til din bil. På den måde vil du udelukkende modtage dækpriser, som er relevante for dig. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt de dæk priser du ser rent faktisk passer til din bil – nemmere bliver det ikke!

Unikke dæktilbud

Hos Cartendo får du adgang til en lang række unikke dæktilbud og dæk priser. I kraft af at de mange forhandlere konstant ligger gode tilbud på billige dæk ind på Cartendo.dk, så får du adgang til rigtig mange unikke tilbud på dæk, som du ikke nødvendigvis kan finde andre steder. Der bliver konstant opdateret nye billige dækpriser og der vil dermed være mange penge at spare på dæk, hvis du benytter Cartendo, når din bliver fx skal skifte til nye vinterdæk.

Sammenlign dæk-kvalitet og dækmærkning

En anden smart ting ved denne måde at søge efter nye dæk er, at du også kan sammenligne kvaliteten på de dæk der er på tilbud. Du kan nemt og hurtigt se præcis, hvilken dækmærkning dækket har fået. Ud over selve dækpriserne kan du altså se, hvordan dækket har klaret sig i forhold til fx bremselængde på tør og våd vej, støjniveau og ikke mindst brændstoføkonomi. Denne viden er selvsagt uhyre vigtig både i forhold til value for money og dæksikkerhed. Dæk af en god kvalitet kan i længde godt betaler sig, når det kommer til dækpriser.


One thought on “Dækpriser

Lukket for kommentarer.