eletriker-roedding

Din lokale elektriker i Kolding er medlem af TEKNIQ. 12258


Vagn O. Electric er en del af organisationen TEKNIQ. TEKNIQ er en arbejdsgiver – og erhvervsorganisation for installations-branchen, herunder elektriker-virksomheder såsom Vagn O. Electric i Kolding.

TECNIQ største fokusområde er overenskomstforhandlinger for medlemmernes medarbejder. De hjælper med at skabe gode vilkår for medarbejderne både omkring løn, barsel, ferie mm. Mange elektrikere foretrækker derfor ansættelse i en virksomhed som er medlem af organisationen. Udover at man er sikret rent overenskomstmissægt bliver man som medarbejder ligeledes tilbudt løbende kurser og efteruddannelser.

Det er vigtigt at man i en branche som f.eks. installations-branchen holder sig ajour med ændringer i lovgivningen samt udviklingen inden for området. Ser man bare 5 år tilbage er der sket rigtigt meget og mulighederne er efterhånden blevet uendelige – her kan blandt andet nævne nutidens form for IHC, intelligent styring af hjemmets installationer. Kort fortalt giver dette dig mulighed for at styre alle dine kontakter i huset via din smart phone. Vi kender alle sammen fornemmelsen af at, vi har glemt at slukke for fjernsynet eller måske for kaffemaskinen og vælger derfor at vende bilen for at køre hjem og tjekke. Med IHC kan du blot gøre dette fra din smart phone – man må sige at der er sket en kæmpe udvikling inden for området de sidste år.

IHC – Intelligent Styring af dit hjem med din smart phone

Vagn O. Electric tilbyder ligeledes opsætning af IHC i dit hjem. Bor du i Kolding, Rødding og omegn så er det Vagn O. Electric du skal have fat i. Jeppe Salk står klar ved telefonen – han er din lokale elektriker i Rødding og omegn. Han kommer gerne ud og kigger på mulighederne i netop dit hjem. Bor du i Kolding og omegn er der en anden elektriker fra temaet der kommer og giver vurdering af mulighederne.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

12.258 thoughts on “Din lokale elektriker i Kolding er medlem af TEKNIQ.