Hvem er EDH Technology?


EDH Technology

Har du hørt om EDH Technology? Det er et dansk IT-hus, der specialiserer sig i løsninger inden for dokumenthåndtering, fakturahåndtering mm. Deres vision er at effektivisere arbejdsgangene i virksomheder over hele landet ved at levere innovative IT-løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed.

 

De tager udgangspunkt i dine behov

EDH Technology  tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, da de er bevidste om, at alle virksomheder er forskellige, og dermed har forskellige udgangspunkter, udfordringer og ønsker. Derfor kan man som kunde hos dem altid vide sig sikker på en skræddersyet løsning, der imødekommer ens individuelle behov. EDH Technology tager sig den nødvendige tid til at lytte til deres kunde, da de grundet deres mange år i branchen er klar over, at de bedste resultater kommer af et positivt og solidt samarbejde med deres kunder. Opsummerende er de af den overbevisning, at dette er nøglen til succes for begge parter – både deres kunder og dem selv som virksomhed.

 

IT-løsninger

EDH Technology leverer alle former for IT-løsninger, så uanset hvilken udfordring du og din virksomhed står overfor, så kan de uden tvivl være behjælpelige. De har mange års erfaring med at levere løsninger relateret til kontraktstyring, projektstyring, kvalitets-styring og håndtering af kreditorfakturaer mm. Desuden leverer de også printløsninger til store såvel som små virksomheder, samt på tværs af brancher. Deres systemer er blandet andet med til at gøre diverse arbejdsprocesser i virksomheden mere effektive, og de kan give dig og din virksomhed et bedre beslutningsgrundlag, da de giver et samlet overblik over virksomheden data.

 

EDH Technology leverer over hele Danmark

EDH Technology har i dag kontorer både i Herning og Esbjerg, men de leverer innovative IT-løsninger i størstedelen af landet. De kan nemlig klare langt de fleste af deres opgaver og projekter over telefonen eller gennem online support. Så uanset hvilken IT-udfordring du står overfor, hvilken branche du befinder dig i, og hvor i landet du sidder, så kan du med fordel kontakte EDH Technology.