Elektriker Kolding


Søger man efter en elektriker i Kolding, er Vagn-O det helt rigtige valg. Hvad enten man som privatperson eller en lille, mellemstor eller stor virksomhed, har denne elektrikervirksomhed det helt rigtige team til at håndtere stort set alle el-opgaver.

Skal man som privatperson have bygget nyt hus, eller måske have fortaget et el-eftersyn i forbindelse med hussalg, står temaet klar til at hjælpe. Ingen el-opgaver er hverken for små eller for store, Vagn-O installerer også gerne den nye vaskemaskine og kører ikke før den virker. Denne elektriker i Kolding servicere mange erhvervskunder og har derfor stor erfaring indenfor blandt andet installering af lys og kraft, fra kontor til større og grove kraftinstallationer. Derudover håndterer de stort set alle opgaver inden for el for mange erhvervskunder.

Vagn O. Electric har igennem årene opbygget en stor og fast kundekreds af både privat- og erhvervskunder. Og mange af kunderne kommer igen og igen, hvilket giver udtryk for de er tilfredse med det arbejde som Vagn-O udfører.