Kontraktstyring-EDH

Elektroniske kontraktstyring-systemer giver et øget overblik 14608


Kontraktstyring

 

Hvad er elektronisk kontraktstyring?

Et elektronisk kontraktstyringssystem hjælper virksomheden med at holde styr på alle kontrakter fra fødsel til arkivering. Dette giver et bedre og mere overskueligt overblik over de kontrakter og dermed aftaler der er blevet indgået mellem virksomheden og kunderne. I stedet for løse papirer og mundtlige aftaler der tit og ofte bliver glemt eller forladt, samles alle aftaler i et system. Kontrakter kan være selve fundamentet for den enkelte virksomhed og jo bedre styr der er på disse, jo bedre og stærkere fundament har man.

 

Mange virksomheder er udfordret når det kommer til at have kontrol og overblik over indgået aftaler. Dette kan have mange ulemper såsom aftaler/kontrakter der ikke bliver overholdt samt umotiverede medarbejdere. Og alle ved at umotiverede medarbejder yder ikke deres maksimale og dette kan have en stor negativ indflydelse på virksomhedens bundlinje.

 

 

 

 

M-Files

Et kontraktstyringssystem som M-Files giver virksomhedens og dens medarbejdere en øget kontrol og dermed et større overblik over alle de indgåede aftaler mellem de forskellige parter.

M-Files er et intelligent system der holder styr på alle kontrakter for jer – det er nemt at implementere, arbejdsgangene bliver effektiviseret – kort sagt processen bliver nemmere og virksomhedens bundlinje bliver bedre. Med M-Files har man adgang til mange typer af skabeloner, der giver mulighed for at oprette forskellige typer af kontrakter.

 

 

 

Elektronisk-kontraktstyring

EDH Technology

EDH Technology er leverandør af flere forskellige løsninger så som kontraktstyring, projektstyring, kvalitetsstyring, fakturahåndtering og dokumenthåndtering. Alle systemer som tilfører virksomheder en øget styring og dermed en øget værdi. Man kan læse meget mere om deres løsninger på deres hjemmeside.

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

14.608 thoughts on “Elektroniske kontraktstyring-systemer giver et øget overblik