Vielsesring

Forlovelsesring skal du huske! 570


Forlovelsesringe og vielsesring

Må man sige tillykke?

Er du skrupforelsket og har du besluttet dig for at fri til din kæreste? Og ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an, så kan du finde nogle gode råd her. Vælger du at fri til hende/ham uden at have gjort dig de store tanker, kan selve frieriet og oplevelsen ende med et forkert resultat – nemlig et NEJ. Så gør dig selv den tjenste at planlægge hvordan og hvornår du skal fri til din udkårne.
Vi kan aldrig være sikker på at, det er det rigtige valg fremadrettet – at blive gift. Men den tanke må vi ikke tænke. Vi bliver nødt til at leve i nuet og om det ender med en skilsmisse på længere sigt kan vi aldrig vide. Derfor drømmer du om at fri så gør det!

 

Forlovelsesringen 

Den vigtigste ting som du skal have styr på er en forlovelsesring. Det kan være svært at finde en ring der falder 100% i hendes/hans smag, men det skal ikke afholde dig fra at have forlovelsesringen klar til selve frieriet. Undlader du ringen vil fornemmelsen af, at der mangler noget helt sikkert være der. Selvom du ikke rammer plet med design, materiale, sten osv. vil du stadig være den mest romantiske mand/kvinde når ringen bliver sat på fingeren.

 

Før du køber en forlovelsesring

Når du beslutter dig for at fri så brug lidt tid på at finde ud af hvilken type ring hun/han ønsker. Hvilke ædelmetal er favoritten? Er det guld eller sølv? I skrivende stund er trenden at forlovelsesringe og vielsesringe skal være i guld, men der er ingen regler omkring hvad det skal være for at være en rigtigt forlovelsesring, det er dig der bestemmer. Vær opmærksom på på de smykker som hun har i forvejen, det kan give dig et billede af hvilke type af smykker hun foretrækker. Er det for en stor opgave at finde ringen, så kan du anskaffe dig en boks og lægge en ring i UDEN at den er indgraveret. Så kan I sammen finde den forlovelsesring som han/hun har drømt om. Det er ikke nær så romantisk men så sikre du at der er en ring at påsætte fingeren samt at I sammen kan finde ringen.

 

Øv dig!

Inden du frier så er det en rigtigt god ide at du øver dig. “Vil du gifte dig med” er en sætning der kan være svær at sige og det gør det meget nemmere hvis du har øvet dig først. Hvordan vil du sige det, kropsudtryk mm. Det kan lyde sjovt når du står og frier til dig selv foran spejlet, men du vil takke dig selv når du skal poppe spørgsmålet overfor din kæreste.

vielsesringe og forlovelsesringe - Pinterest

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

570 thoughts on “Forlovelsesring skal du huske!