Bland selv E-væske

Giv nyt liv til din E-cigaret med bland selv E-væske


Er du blevet træt af, at din E-cigaret altid smager af det samme? Så er det måske tid til at prøve en ny smag til din E-væske. Problemet er så, hvis du ikke kan finde lige præcis den smag, du leder efter. Selvom der findes et stort udvalg af smagsvarianter til E-cigaretter, kan det være, at det alligevel er svært at finde den perfekte smag.

 

Opfind din egen smagsvariant

Dette problem kan nemt løses, hvis du begynder at bruge bland selv E-væske. Så kan du nemlig selv designe din egen smag, så du har muligheden for at ramme lige præcis den smag, du går og drømmer om. Det kan være, at du f.eks. har lyst til at blande lakrids og jordbær på en helt ny måde, som du ikke kan finde andre udgaver af på markedet. Hvem ved… måske kommer du til at sætte den nye trend blandt dine venner.

 

Det er nemt at blande din yndlingssmag

Nu tænker du måske, at det lyder meget svært at skulle til at bruge bland selv E-væske. Men det er slet ikke tilfældet. Det eneste du skal have fat på, er aroma, som er det, der giver smagen, noget base-væske samt flasker og sprøjter til at blande væsken med.

 

Base-væsken skal udgøre mellem 80 % og 95 % af din E-væske. Det anbefalede blandingsforhold mellem aroma og base-væske, finder du på den enkelte aroma. Men foretrækker du en E-væske, der er mildere eller stærkere, kan du selv styre, hvor meget base-væske du blander i. Du kan også få base-væsker med forskellige nikotinstyrker, så du kan finde lige præcis det, der passer i din smag.

 

Hos Dampbiksen.dk kan du se det store udvalg af aromaer og finde mere information om både aromaerne og base-væskerne.

 

Spar penge

En stor fordel ved selv at blande din E-væske er, at du også sparer en stor del penge i forhold til, hvis du bruger færdigblandet E-væske. Du kan derfor uden særlig meget besvær både finde frem til din helt egen og unikke smag og spare en god slat penge.

 

Så prøv noget nyt, hvis du er gået træt i den samme kedelige smag til din E-cigaret. Vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det.