Gode råd til indretning af stue 16049


 

 

 

 Hubstayboligstyling

Indretning af stue

Dagligstuen er det rum hvor hele familien samles, og om hvor der bliver brugt allermest tid på afslapning og hygge. Derfor har indretningen af stuen en stor betydning for oplevelsen af rummet, man vil gerne have et rum der er hyggeligt men også et rum der er praktisk og endda også funktionelt.

For nogle er stuen det rum i hjemmet, hvor hele familien samles, hvor børnene leger, hvor forældrene sidder med rødvin og stearinlys. For andre er stuen det sted hvor man skal have ro og tid til at sidde med sit arbejde, så man har indrettet et lille hjemmekontor som en del af stuen. Så når man taler om indretning er det derfor vigtigt, at man starter med at afgøre hvilket rum man ønsker dagligstuen skal være.

Farver skaber stemning

Farver er med til at skabe den gode og varme stemning, som man oplever når man indtræder ind i et rum, det er dog vigtigt, at man tager højde for rummes størrelse før man beslutter hvilke farver man vil bruge. For eksempel kan mørke farver og tunge møbler begå sig langt bedre i et stort og lyst rum, end et lille rum. Den lille stue kræver lysere og lettere møbler, på den måde vil rummet synes større og virke mere indbydende. Lyse farver og lette møbler er en god og let måde, at få sin lille dagligstue til at kunne rumme nogle mere farverige plakater eller mørke illustrationer på væggene. På den måde kan man give sin dagligstue et helt personlig præg uanset størrelsen på rummet.

Naturen som indretningskilde

En populær tendens til at indrette dagligstuen er baseret på naturens materialer og farver, da det afspejler enkelhed og en moderne minimalistisk stil. Det er meget forskelligt hvor meget man ønsker at gennemfører temaet, men både store og små rum kan bære naturens rå materialer eller farver. Den nye tendens, som også betegnes som et nordisk tema, gør det muligt at bringe de gamle brune lædermøbler eller en gammel lænestol i træ ind i stuen igen.

Billedresultat for hubstayboligstylingBilledresultat for hubstayboligstylingBilledresultat for hubstayboligstylingBilledresultat for hubstayboligstylingBilledresultat for hubstayboligstylingBilledresultat for hubstayboligstyling


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

16.049 thoughts on “Gode råd til indretning af stue