Red liv med en hjertestarter fra Genstarthjertet

Med en hjertestarter kan du redde liv


Red liv med en hjertestarter

 

Et hjertestop er en akut situation, hvor hvert sekund tæller. Det handler derfor om, at man som vidne til et hjertestop er så velforberedt på situationen som muligt. I denne situation er førsteprioritet at ringe 1-1-2 og efterfølgende påbegynde hjerte-lunge-redning. Her er det altså centralt, at man har fået tillært førstehjælp, da det øger chancen for overlevelse markant hos offeret for hjertestop. Dog er en hjertestarter også et vigtigt redskab.

 

Hjertestarter – et vigtig supplement

 

Selv om en hjertestarter ikke kan erstatte hjerte-lunge-redning og hjertemassage, er det et vigtigt supplement til førstehjælp, som – sammen med førstehjælpen – kan forøge chancerne for overlevelse ved hjertestop mærkbart. Chancerne for overlevelse forøges nemlig med 60 %, hvis hjertestarteren tages i brug inden for fem minutter efter hjertestop.

 

Da en hjertestarter er et vigtigt supplement til førstehjælp, er det vigtigt at udbrede hjertestartere og kendskabet til disse. Med en hjertestarter i nærheden – og kendskab til denne – er du i langt højere grad beredt på at kunne hjælpe som vidne til et hjertestop.

Det er dermed vigtigt at få offentlig adgang til en hjertestarter, så den kan anvendes i akutte situationer. Det er på steder som skoler, arbejdspladser, i indkøbssteder eller ved sportshaller. Man kan ikke vide, hvornår et hjertestop indtræffer, men man kan forberede sig så godt som muligt på situationen.

 

Genstarthjertet tilbyder et bredt udvalg af hjertestartere

 

Hos Genstarthjertet tilbyder vi et bredt udvalg af hjertestartere og tilbehør til disse. Vores hjertestartere er blandt de førende på markedet, og de er brugervenlige, prisbelønnede og innovative. De er anvendelige for både de trænede brugere af hjertestartere og nybegynderen.

 

Vi tilbyder to forskellige mærker inden for hjertestartere: Defibtech og Zoll. Begge mærker garanterer høj kvalitet. Bl.a. tilbyder Defibtech markedets hurtigste hjertestartere, og deres produkter er blevet prisbelønnet for deres innovation. F.eks. har produktet Defibtech Lifeline Pro video i full-motion farve, som guider brugeren gennem brug af førstehjælp trin-for-trin ved hjertestop.

Vores hjertestarter fra Zoll (Zoll AED Plus) er blevet anbefalet af Hjerteforeningen og lever op til alle krav stillet af Sundhedsstyrelsen til hjertestartere. Zoll hjertestartere er brugervenlige og robuste, og de vejleder – gennem lyd – om brugen af hjertestarteren, hvis et hjertestop skulle indtræffe.

 

Hvis du derfor ønsker at være så velforberedt på et hjertestop som muligt, så besøg vores hjemmeside, Genstarthjertet.dk, og læs mere om vores udvalg i hjertestartere.