Blå Mandag i Vejle

Hold en action-packed Blå Mandag i trætoppene i Vejle


Skal jeres Blå Mandag være fyldt af action, spænding, udfordringer og grin? Så skal I tage forbi Gorilla Park i Vejle, hvor I kan få lov til at klatre i trætoppene i op til 20 meters højde. Vi garanterer, at I får rørt alle muskler, inklusiv lattermusklerne, når I skal igennem vores 7 gorillabaner, som tilsammen måler mere end 2 km. Banerne har forskellige sværhedsgrader, og I får selvfølgelig en grundig vejledning, før I bliver sluppet løs på banerne.

 

Vores baner i Vejle har en masse forskellige forhindringselementer, som gør turen endnu sjovere og mere udfordrende. I skal bl.a. igennem svævebaner, tarzansving, base jumps, bruge snowboards og meget mere. Vi lover, at I får prøvet grænser af og måske oplever, at I kan langt mere, end I gik rundt og troede.

 

Sikkerheden er i top

I behøver ikke have nogen erfaring med klatring. Vi sørger for, at I fra start får den rette vejledning og forklaring af klatreudstyret og banerne. Vores sikkerheds- og klatreudstyr er specialudviklet til denne form for træklatring, og udstyret sørger for, at man på intet tidspunkt kan løsne sig fra sikkerhedslinerne. Dermed er der på intet tidspunkt risiko for at falde ned fra banerne.

 

Forældrehygge imens

Jer forældre der er med, skal selvfølgelig også have en hyggelig dag. Derfor har vi altid kaffe på kanden til jer. Får I lyst til at røre jer lidt, ligger Gorilla Park Vejle i naturskønne omgivelser, der lægger op til en lille vandretur. Vi ligger f.eks. lige overfor dyrehaven og meget tæt på Vejle fjord.  

 

Vi ordner også madpakken

I 2018 holder vi Blå Mandag på datoerne 23/4, 30/4, 7/5, 14/5 og 22/5. Det koster 265 kr. pr. person, der klatrer. Vi sørger også for madpakken, for prisen inkluderer en sandwich og en kildevand (50 cl). Så er der én ting mindre at tænke på.

 

I har 4 timers klatring i vente – inklusiv 30 minutters instruktion og leje af udstyr. Har I lyst til mere sjov, kan I prøve vores Gorilla Big Swing, som koster 50 kr. pr. person, eller I kan tilkøbe sjove oplevelser som orienteringsløb eller 30 minutters Segway Safari. Dette kræver dog forudbestilling.

 

Så hvis I har lyst til en Blå Mandag, hvor I får rykket jeres grænser og bevist jeres mod, så book en dag i Gorilla Park i Vejle via mail til info@gorillapark.dk.