Houens Odde – teambuilding


Houens Odde er et af de smukkeste og hyggeligste steder at afholde kursus og teambuilding arrangementer. Houens Odde Kolding er beliggende nær skov og strand. Vi har altid haft naturen som en del af vores rammer. Vores lokaler lever alle op til de krav om tekniske løsninger I kunne have brug for. Vi har, kort sagt, alle de nødvendige rammer på stedet, til at du får det bedste ophold som mulig.

Teambuilding
Hos Houens Odde i Kolding, tilbyder vi et væld af forskellige aktiviteter inden for teambuilding. Vores dygtige og professionelle instruktører har vinteren over, kommet frem til mange nye spændende måder at afvikle teambuilding på. Vi tilbyder mange forskellige former for teambuilding. Vi har aktiviteter som udfordrer både fysikken og intellektet samt samarbejde og kommunikation. Alle vores arrangementer med teambuilding afsluttes med evaluering, så du altid kan vide, hvad I har fået med hjem herfra.

Kontakt Houens Odde Kolding
Så er du på jagt efter det bedste sted til jeres næste teambuilding arrangement, så kontakt os og lad os hjælpe dig med at gøre det næste arrangement uforglemmeligt. For hos Houens Odde i Kolding er det kun fantasien som sætter grænser