Billig bilforsikring til unge

Hvorfor skal jeg betale til en bilforsikring?


Hvorfor skal jeg betale til forsikringer? Bilforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring osv.? Jeg kommer jo aldrig til at bruge dem så hvorfor smide pengene ud af vinduet?

 

Sådan er der desværre mange unge mennesker der tænker. Ikke fordi de er uansvarlige men fordi de er uvidende. Afhængende af hvilken aftale man har med sit forsikringsselskab, ser man et beløb ryge ud af ens konto hver måned uden at man i princippet får noget tilbage for det. Der hænger ikke en ny kjole i skabet dagen efter, der ligger ikke en ny mobil på sengebordet osv. Det er uhåndgribeligt, især for unge mennesker der aldrig har gjort brug af en forsikring før.

 

Bilforsikring

En ung fyr som endeligt får hans længeventede kørekort tænker kun på én ting – nemlig at komme ud og cruise på landevejen sammen med kammeraterne. Men er det i egen bil skal der også tages stilling til en bilforsikring. At vælge bilforsikring kan være næsten lige så svært som at vælge hvilken bil man skal købe. Når det er første gang man skal have kontakt til de mange forskellige forsikringsselskaber kan det være en jungle! Tit og ofte rådfører man sig hos familie, venner og bekendte. Banken har også et godt forslag til hvem man skal tage kontakt til, her er det blot vigtigt at man er klar over at banken ikke er uvillige da de ofte har et samarbejde med det selskab som de foreslår.

 

Begrebet bilforsikring dækker over to forskellige forsikringer: Ansvarsforsikring og kaskoforsikring.  

 

Ansvarsforskring

Denne type bilforsikring er lovpligtigt! Med netop denne forskring er du dækket hvis du volder skade på andre og deres ting. Forsikringen dækker dit erstatningssansvar – dvs. at kører man ind i en anden billist og bilen får buler mm. så dækker ansvarsforsikringen. Den dækker ligeledes hvis føreren af den anden bil bliver skadet.

En ansvarsforskirng dækker IKKE over de skader der eventuelt måtte komme på egne ting eller på egen krop.

 

Igen denne type forsikring er obligatorisk!

 

Kaskoforskring

En kaskoforsikring er IKKE lovpligtigt. Kort fortalt dækker denne type forsikring skader på egen bil samt tyveri af egen bil. Ejerne af en billig bil, dvs. 20.000 kr. og derunder vælger tit og ofte ikke at tegne en kaskoforsikring. Har man en dyre bil kan pengene være givet godt ud.

 

Hvilket forsikringsselskab?

Når der skal vælges forsikringselskab forhører man sig tit hos familie, venner og bekendte. Der findes efterhånden mange forskellige selskaber at vælge imellem og det kan give grå hår før tid. Er man under 25 år hører man ind under den gruppe med størst prisforskelle på priserne. Grunden til dette er at netop denne gruppe statistisk set har flest uheld og som dermed udgør den største risiko for forsikringsselskaber. Bruger man tid på at undersøge markedet for priser og ikke mindst hvad de enkelte  bilforsikringer dækker starter man godt.

 

Vi har gjort noget af arbejdet for dig!

Vi har brugt tid på at undersøge markedet for bilforsikringer, herunder til unge og er fundet frem til at Techno Forsikring tilbyder ikke blot en god pris men også mange gode fordele.

 

  • Fastpræmieordning – Er uheldet ude stiger præmien ikke. Du er dermed sikret en fast omkostning på din bilforsikring uanset hvilke skader der sker.

 

  • Hurtigt elitebilist – I en alder af blot 21 år kan du hurtigt optjene titlen som elitebilist og få gavn af de mange ekstra fordele.

 

  • Ingen begrænsning på kilometer – Uanset hvor mange kilometer du kører vil din præmie ikke stige.

 

  • Nøgledækning – En specieldækning mod tab og tyveri af nøgler.

 

  • Dækforsikring – Specieldækning ved punktering, dækeksplosion mm.

 

Udover de gode priser og den gode dækning er Techno Forsikring yderste professionelle og sidder klar med en kompetent rådgivning. Som relativ ny bilejer har man altid en masse ubesvarede spørgsmål og personalet sidder klar til at svare.

 

Du finder din nye bilforsikring hos Techno Forsikring.