Insektfjerner

Insektfjerner


Viste du at insektrester og fugle-klatter på bilen skader lakken? Faktisk så kan klatter fra fugle ætse lakken, på grund af syre i klatten. Det er derfor vigtigt, at man som bilejer har en insektfjerner stående klar hvis uheldet skulle være ude. Og alle bilejere kender problemet til insektrester på bilen, som sommeren. Det er en kamp, der ikke kan vindes. Men vi kan bekæmpe den med insektfjerner!

 

Det er dog vigtigt at man anskaffer sig en insektfjerner, der er skånsom mod lakken på bilen men samtidigt med, fjerner resterne effektivt. Der findes mange forskellige produkter og mærker af insektfjerner på markedet. Og i flere forskellige prisklasser. Her er det vigtigt at huske at pris og kvalitet hænger sammen.

 

Vi anbefaler denne insektfjerner fra det meget anerkendte Brand Sonax. Her er man som bilejer sikret et produkt, der er gennemtestet og efterlader en flot og ren bil. Så vil man have den helt rigtige insektfjerner fra starten af, så anskaf en fra Sonax.

 

Held og lykke med sommeren og den uendelige kamp med insekterne. Gør det nemmere for dig selv og anskaf dig denne insektfjerner fra Sonax.