Ipé Terrassebrædder


Er tiden inde til at få skiftet de gamle terrasse brædder ud med nye? Ipe terrassebrædder er kendetegnet for kvalitet – høj styrke og en lang levetid. Disse terrassebrædder er det meste formstabile produkt på markedet og dermed er man sikret en ensartet terrasse i mange år fremadrettet.

Terrasseplanker.dk er forhandler af Ipe terrassebrædder har i mere end 25 år importeret eksotiske træsorter fra Sydamerika, og har derfor en god kontakt og knowhow når det gælder Ipe terrassebrædder. Denne know how og det store netværk, de har bygget op i gennem mange år, sikrer at de får den bedste kvalitet af træ. Denne træ forarbejdes efterfølgende og sælges dernæst videre direkte til slutkunden til en god pris.

Terrasseplanker.dk er en del af Timber A/S, som har mange års erfaring inden for forhandling af hårdttræ. Træ importeres kun fra producenter der sikrer at træet til Ipe terrassebrædder, er godkendt til eksport og dermed lovligt.

Læs mere om Ipe Terrassebrædder her og få alt den vejledning man har behov for i forbindelse med køb og ilægning af nye Ipe Terrassebrædder.