Ipé terrassebrædder


Jeg drømmer! Jeg drømmer om at sidde på min terrasse og nyde en kold øl og hører fuglene synge, imens jeg varmer mig ved solens stråler. Men efteråret er kommet og sommeren er slut for denne omgang, jeg må drømme videre de næste mange måneder. Og det gør jeg så! Jeg drømmer om en ny terrasse med Ipé terrassebrædder. De gamle brædder er slidte og naturen har haft en lidt uheldig påvirkning på dem.

Jeg anlagde en ny terrasse med de nuværende terrassebrædder for 3 år siden. Jeg undersøgte ikke markedet grundigt nok, før jeg valgte hvilke brædder jeg ville købe og kom derfor desværre til, at anskaffe mig brædder ved et lavpris byggemarked. Én ting er helt sikkert, det gør jeg ikke igen!

Allerede nu har jeg undersøgt hvilke muligheder der er, både af forhandlere og hvilke brædder jeg vil anskaffe mig. Min beslutning er faldet på Ipé terrassebrædder. Nogle af mine venner fik anlagt en ny terrasse sidste år med netop disse brædder og det har givet et rigtige godt resultat. Mine venner brugte lang tid på at finde denne forhandler af Ipé terrassebrædder. Jeg har valgt at kontakte den samme forhandler og har allerede fået en aftale i hus.

Så nu drømmer jeg om at det snart bliver forår, så jeg kan få anlagt min terrasse med nye terrassebrædder.