Ipé terrassebrædder


Nu er det heldigvis snart sommer og vi bevæger os mere og mere uden for. Kroppen trænger til at blive luftet og mærke solens varme. De kolde vintermåneder bruges tit og ofte på at, vi går rundt og drømmer om sol, varme og alle de dejlige ting, vi skal bruge foråret og sommeren på.

Mange skal have anlagt ny græsplæne, andre nye bede rundt omkring i haven og måske skal man have anlagt en ny terrasse med terrassebrædder? Har man planer om at skifte de gamle terrassebrædder ud eller måske skal man have anlagt en hel ny terrasse, så anbefaler vi Ipé terrassebrædder!

Ipé terrassebrædder står for kvalitet og lang holdbarhed og selvfølgeligt er produktet CF-certificeret. Brædderne fås i de mest skønne olivenbrune / grønne farver og farvenuancerne ændrer sig naturligt grundet vejr og vind.

Ønsker man at anskaffe sig Ipé terrassebrædder, så find en forhandler der giver en god rådgivning. Rådgivning vedrørende klargøring, ilægning samt vedligeholdelse af Ipé terrassebrædder er vigtigt i forbindelse med køb af nye terrassebrædder.