Jieldé lamper


Trænger man til nye lamper enten i soveværelset, køkkenet eller stuen eller et helt andet rum i huset, så burde man tjekke Jieldé ud! Jieldé lamper er verdensberømte industrilamper med et super fedt design! Designeren bag disse fantastiske lamper ejede tilbage i 1950érne en fabrik, hvor behovet for bedre arbejdsbelysning var stort. Dette drev han til at fremstille disse smukke Jieldé lamper, såkaldte industrilamper.

Jieldé lamper er designet ud fra et ønske om at de skulle kunne holde til dagligdagen i en fabrik og derfor udviklede han lamperne med skjulte ledninger. Ledningerne er stødt ind i armene på lampen, hvor armene er forbundet med et kugleled med to messingringe, der fører strømmen videre. Smart og genialt! På denne måde skåner man ledningerne for slidtage og dermed holder lampen også længere.

Jieldé lamper blev i løbet af få år et stort hit i befolkningen og efterspørgslen på lamperne steg markant. Både i hjemlandet og i resten af verden. Interessen for lamperne er stadig stigende, hvilket er helt forståeligt. Designet er minimalisktisk, tidløst og ikke mindst genialt!