El -Kolding

Juleslik og julelys! 636


Jeg sidder og kigger ud af vinduet. Det er koldt, frosten bider i huden og tårerne render ned af kinderne på grund af bidende kulde. Småbørns-forældrene kæmper en kamp med at få deres børn i flyverdragterne, huen på hovedet og de lune handsker på de små hænder. Kalenderen siger nu midt november og inden vi har set os om, er det blevet december og dermed er den søde og hyggelige juletid atter kommet. En tid på året som rigtigt mange og nok især børn, glæder sig til i løbet af året.
Børnene glæder sig til at hygge lidt ekstra….. for det er jo mere tilladt i december måned og forældrene er måske ikke så strikse som de plejer, når det kommer til småkager mm. Mange børn har også en kalender hængende på væggen, en kalender fyldt med chokolade eller andre søde sager, en kalender der bare venter på at blive spist af forventningsfulde børn.
 
Én af de ting som jeg personligt glæder mig til, er den tid hvor det er ”lovligt” at sætte julelys op, uden at naboerne, familien og vennerne synes man er tosset. I min verden er julelys noget af det mest hyggelige på denne kolde og mørke tid. Lyset skaber en stemning som ikke kan skabes af andet. Selvom kalenderen siger november er det i min verden nu tid til at, komme på loftet og finde alle mine lyskæder. Og jeg kan se at mange allerede har sat julelys op, så nu vil jeg følge efter og gøre det samme.
 
Sidste år på denne tid fik jeg min en grim oplevelse da jeg skulle sætte lyset i kontakten. Stikkontakten virkede ikke, så var nødsaget til at kontakte en elektriker, før jeg kunne få gang i lyset. Det viste sig at der var kommet vand i min udendørs stikkontakt og at den derfor var kortsluttet. Jeg kontaktede end elektriker i Kolding som laver alt inden for el i Kolding. I løbet af kort tid var min stikkontakt lavet og jeg kunne få gang i mit julelys. Julen var reddet for mit vedkommende!
 
El Kolding


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

636 thoughts on “Juleslik og julelys!