Kontakt din lokale diætist i Kolding, hvis du vil have et varigt vægttab


Det kan være enormt svært at tabe sig. Du har måske været igennem den ene slankekur efter den anden, men hver gang mislykkedes det. Måske giver du op halvvejs, fordi der er for mange krav og regler at følge. Eller måske går selve forløbet fint, og du taber dig en del, men så snart kuren slutter, tager du med lynets hast det hele på igen. Det kan føles helt håbløst og synes som om, du aldrig vil finde en måde at holde din vægt nede.

 

Få hjælp til at holde vægten nede

Hvis du kan genkende dig selv i dette, har du brug for kyndig vejledning af en professionel diætist. Slanke+ er din lokale diætist i Kolding, og vi er altid klar til at hjælpe dig igennem dit vægttab. Når man skal tabe sig, gælder det ikke bare om at tabe en masse kilo på én gang. Det vigtigste er, at du holder dig nede på din nyvundne vægt. At tabe sig handler ikke bare om at gennemføre en slankekur men om at få en helt ny og sund livsstil.

Vi hjælper dig gerne til både at tabe dig og holde dit vægttab. Det gør vi ved at give dig værktøjer til at bryde den onde cirkel, så du kan få fornyet energi i hverdagen.

 

En mobil diætist i Kolding

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig. Hvis du er interesseret i at gøre noget ved din vægt, kommer en af vores professionelle diætister nemlig hjem til dig. Så kan du få en konsultation på 75 minutter, hvor I sammen kommer frem til, hvad dine mål og muligheder er. Du er ikke forpligtet til at købe mere efter dette møde, men hvis du har brug for det, kan du derefter købe et attraktivt forløb på tre måneder, hvor du løbende får råd og vejledning af en af vores diætister.

Så ring i dag på 24 64 67 40 og få en professionel diætist i Kolding til at se på dine vaner og hverdag, så I sammen kan finde frem til en løsning, der sikrer, at du får et varigt vægttab.