stennedlaegningsfraeser-sb165

Kort fortalt om stennedlægningsfræser 11565


stennedlaegningsfraeser-sb165

Hvad er en stennedlægningsfræser?

Kort sagt så er en stennedlægningsfræser det modsatte af en almindelig fræser, valsen roterer nemlig modsat. Denne type af rotering betyder at jord mm. trækkes op over valsen på fræseren og ud gennem soldet. Soldet fanger så stenene og gør det nemmere at opsamle dem.  En stennedlægningsfræser kan betegnes som en stor form for si, som skiller sten og rødder mm. fra jorden.

 

 

Hvad bruges fræseren så til?

Denne type af fræser er nærmeste en uundværlig maskine når der skal anlægges ny græsplæne. Man ser derfor mange gartnerne benytte såsom en maskine eller redskab. For at opnå et flot og tilfredsstillende resultat, er det nemlig vigtigt at man gør et godt stykke forarbejde. Vælger man at springe over hvor gærdet er laveste risikerer man en ny græsplæne med mange sten og meget ujævn overflade.

 

Udover gartneren der skal anlægge nu græsplæne, er denne maskine også et must for den mindre hobbylandmænd og den større frugtavler mm. Mange bruger en stennedlægningsfræser i forbindelse med etablering af nye græsfolde til heste, køer mm. Derudover er den også et optimalt redskab når der skal klargøres til kartofler mm.

 

Leje eller købe?

En stennedlægningsfræser er ikke et billigt rebskab. Man skal derfor overveje hvorvidt det kan betale sig at købe en fræser eller om man skal leje en. Er behovet omlægning af græsmark til sine heste hvert 5 år, grundet nøjsomme heste, vil det være mest rentabelt at leje en stennedlægningsfræser.  Har der imod behov for at benytte en fræser flere gange kan det være mest rentabelt at investerer i en.

 

Hvor skal man købe en stennedlægningsfræser?

Søger man efter en stennedlægningsfræser på Google, kommer der flere resultater frem på forhandlere af landbrugsmaskiner. Resultater af fræser til traktor, have-traktorer og håndskubbere i forskellige kvaliteter og prisklasser.

DK-TEC er forhandler af landbrugsmaskiner og tilbyder selvfølgelig også en såkaldt stennedlægningsfræser til sine kunder. Her kan man anskaffe sig flere modeller og størrelser, forskellige arbejdsbredder. DK-TEC er kendt for deres kvalitets-maskiner/redskaber til fornuftige priser. De forhandler både store og små maskiner til forskellige typer af kunder. Med mange års erfaring kan personalet hjælpe og guide kunden frem til, hvilken maskine der passer bedst til netop dennes behov og økonomi.

 

stennedlaeningsfraeser


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

11.565 thoughts on “Kort fortalt om stennedlægningsfræser