Det smukkeste kursuscenter i Danmark! 17648


Kursuscenter med plads til alle

Mange virksomheder har igennem årene besøgt Houens Odde kursuscenter og oplevelsescenter. Enten i forbindelse med afholdelse af kursus eller i forbindelse med virksomhedens årlige teambuildingsdag. Centeret har ry for at være Danmarks hyggeligste og smukkeste kursuscenter med beliggenhed i Kolding, et af Danmarks smukkeste steder – nemlig lidt nordøst for Kolding midt i smuk bøgeskov og tæt på vand.
Kursuscenter
Vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster en unik naturoplevelse, naturen i samspil med udfordrende opgaver giver os mennesker de bedste rebskaber til at lærer og forstå og udvikle os. Vi mener at vi kan tilbyde de bedste og de smukkeste rammer for den perfekte oplevelse! Houens Odde bygger på de gamle spejderbevægelses-værdier, der igennem mere end 100 år har haft fokus på at udvikle mennesker. At få mennesker til at tage vare på sig selv, og de mennesker man omgås og samarbejder sammen med.
Internt arbejdes der meget med princippet Learning-by-doing. Hermed menes der at, man lærer bedst ved at have sanserne i gang – man skal nemlig selv have hænderne og hovedet i gang for at lærer bedst muligt! Er man deltager i en af vores teambuildingsaktiviteter, vil man hurtigt få indtrykket af, at Learning-by-doing-princippet selvfølgeligt også gælder vores gæster.
Houens Odde er som nævnt et kursuscenter med beliggenhed i Kolding i smukt natur. Vores ry fortæller som nævnt at vi er et af Danmarks hyggeligste kursuscenter – et ry som vi værner om og er meget stolte af!
Det er ikke kun udendørs-rammene der er hyggelige, rammerne indenfor indbyder også til hyggelige stunder og skaber god stemning samt motiverer medarbejderne/deltagerne i at yde det bedste. Erfaringer og undersøgelser viser at man suger bedre ny viden til sig, hvis man følger sig tilpas i de omgivelser man befinder sig i. Og vi garanterer at man føler sig tilpas i Houens Oddens omgivelser.
Vi har rum og rammer til både store og små arrangementer med deltagelse op til 90 personer. Kommer I langvejs fra har I også mulighed for overnatning.
Stensgaarden kan rumme op til 56 overnattede gæster, fordelt på 16 hyggelige, lyse og venlige værelser, hyggelig spisesal og gode mødelokaler. Stensgaarden har endda egen biograf og lounge i kælderen – bedre og hyggeligere bliver det ikke. Udover Stensgaarden kan vi tilbyde vores kendte og omtalte ældre og sagnomspundne Gilwell-hytter. Hytterne ligger nærmeste i vandkanten i den smukke natur og kan rumme 68 overnattende gæster fordelt på 24 værelser.

Til både Stensgaarden og til Gilwell-hytterne er der flere gruppe- og opholdsrum, med mulighed for arbejdsgrupper i forbindelse med enten konferencer eller måske et seminar.
Houens Odde kursuscenter og oplevelsescenter glæder sig til at tage imod jer til det næste kursus.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

17.648 thoughts on “Det smukkeste kursuscenter i Danmark!