Kurvemøbler til inde og ude


Tidens trend indenfor kurvemøbler

Kurvemøbler har igennem de sidste mange år været en del af indretningen i mange hjem. Før i tiden så man tit og ofte kurvemøbler i udestuer og lignede hvorimod det i dag er blevet mere normalt at have møblerne stående i stuen eller måske endda udenfor.

Det er blevet moderne at indrette sin terrassen/balkon mm. som en del af huset. Vi anskaffer os loungemøbler og havemøbler som aldrig før. Vi indretter vores terrasser som en form for stuer med møbler vi kan slænge os i og ligge og slappe af i. Lanterner, parasoller, terrassevarmere, planter, pynteting, det er kun fantasien der sætter grænser. Man ser også mere og mere at flere benytter et område af terrassen til udendørs køkken eller måske endda udendørs badeværelse.

Kurvemøbler er såkaldte feltmøbler flettet af enten pil, bambus, rattan eller andet materialer. Materialet rattan er et stærkt og fleksibelt naturprodukt, som tåler høje temperatursvingninger og dermed er perfekt til at flette møbler med og som efterfølgende er nem at vedligeholde.

Rattanmøbler er blevet meget moderne og de er blevet en stor del af sortimentet ved alle møbelforretninger. Efterspørgslen på disse feltmøbler er nemlig steget markant. Man kan finde sine nye kurvemøbler ved de lokale byggemarkeder, online, møbelforretninger og ved specialforretninger. Det er vigtigt at man tænker over at pris og kvalitet hænger sammen! Jo billigere møbler man anskaffer sig jo dårligere kvalitet og dermed holder møblerne ikke så længe.

Manilla Huset i Egå ved Århus har igennem de sidste 25 år været forhandler af kurvemøbler fra forskellige anerkendtevmærker og er kendt for at leverer en høj kvalitet af blandt andet rattan havemøbler. Her finder man ligeledes et af Danmarks største udvalg af rattanmøbler fra Sika Møbler og Cane-line møbler.

På Manilla Huset nye webshop kan du se udvalget af rattanmøbler og kurvemøbler der forhandles hos Manilla. Finder du ikke det møbel du eftersøger, så tøv ikke med at ringe til Claus og han vil hjælpe dig.

 

charlot_victoria