Ofelia 1


Ofelia

Navnet Ofelia stammer fra Ophelia fra Shakespeares Hamlet. Der menes dog at Hamlet har lånt navnet fra anden skriver nemlig en vis Jacopo Sannazaro, som selv skulle have opdigtet navnet til stykket Arcadia. Ofelia stammer fra det græske ord Ophelos og har betydningen hjælp.

Ofelia er efterhånden et navn som vi støder mere og mere på her i Danmark, tendensen viser at flere små piger bliver døbt eller navngivet Ofelia. I skrivende stund er der ca. 120 piger i Danmark med navnet. Det er ikke kun levende personer der får glæde af at bære dette smukke navn, mange benytter navnet til deres butik, restaurant eller kæledyr.

Vi har nok alle på et tidspunkt i livet rendt på mindst én hunkat med navnet Ofelia! Navnet bruges ikke så meget til til hun-hunde, som til katte. Navnet er populært indenfor alle katteracer, men er mest brugt indenfor race-katte. Man finder ikke mange gårdkatte med dette navn.

En dansk tøjproducent har også valgt at benytte det smukke navn til deres ene tøjmærke. Ofelia er et dansk brand der ikke kun forhandles i Danmark, men i mange andre lande verden over. KSK Fashion som er producenten af Ofelia tøj og et andet kendt mærke Cassiopeia, har placering i Skanderborg hvor tøjet ligeledes bliver produceret. Ofelia tøj bliver designet til de yngre kvinder uanset kropsbygning.

Nora & Frække Frode er en dansk online tøjbutik. Nora & Frække Frode har også valgt at have det danske tøjmærke på hylderne. Karina udvælger selv de styles fra kollektionerne, som hun mener kunderne vil tage til sig. Shoppen er kendt for deres gode priser på tøjet fra Ofelia, Peppercorn (som har ændret navn til PEP) mm. Derudover er Karina meget aktiv på Facebook. Her finder man en virksomheds-profil med samme navn og med over 7000 likes. Følger man profilen kan man løbende deltage i gode konkurrencer og modtage vanvittige tilbud på tøj.

Karina vægter kundetilfredshed meget højt. Hun er godt klar over at uden hendes trofaste kunder og nye kunder kan shoppen ikke eksisterer. Når man læser anmeldelser af Karina på Facebook kan man tydeligt fornemme at kunderne er tilfredse med den store indsats som Karina yder.

Ofelia


One thought on “Ofelia

Lukket for kommentarer.