Uddannelse - personligt lederskab

Bliv MasterCoach og sæt fokus på din personlige udvikling


Bladbjerg Kibsgaard udbyder uddannelsen til certificeret Udviklingskonsulent og MasterCoach, som sætter fokus på det personlige lederskab og udvikling. Det er en kompetencegivende uddannelse, der også vil styrke din karriere. Du vil lære både at lede sig selv og andre, og du vil opnå brugbare redskaber til motivation og vækst.

 

233 timers undervisning og supervision

Over 10 måneder vil du på uddannelsen til Udviklingskonsulent og MasterCoach have 233 timers undervisning og supervision, som ruster dig til at øge dit personlige og faglige lederskab. Undervisningen er opbygget omkring syv moduler med forskelligt fokus – fra personligt lederskab og kommunikation til coaching. Uddannelsen vil foregå i Aarhus og i Sønderborg. I Sønderborg vil du være i internat i det smukke Sandbjerg Gods og bo i et lækkert enkeltværelse.

Der vil blive afsluttet med en mundtlig eksamination, hvorefter du har opnået certificering og medlemskab af netværket Udviklingskonsulent og MasterCoach.

Uddannelsen svarer til 20 ECTS.

 

Udbyttet af uddannelsen

Både du og din virksomhed opnår et stort udbytte af uddannelsen som Udviklingskonsulent og MasterCoach. Du vil opnå et større fokus på det personlige lederskab og en markant forbedring af dine kommunikative kompetencer. Desuden vil du få konkrete værktøjer til at arbejde med din egen og andres udvikling. Det vil alt sammen gøre, at du præsterer bedre professionelt.

Som virksomhed vil du få en medarbejder, der er specialiseret i kommunikation, og som kan motivere sig selv og sine omgivelser. I får også en medarbejder, der har fået værktøjer til at arbejde med konflikthåndtering, medarbejderudvikling og stressproblematikker.

Uddannelsen er dermed til stor gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed.

 

Krav og metoder

For din skyld stiller vi en række krav til deltagerne. Man skal bl.a. være fyldt 30 år og have erhvervserfaring, før man kan deltage i uddannelsen. Desuden skal man have lyst og motivation til fordybelse, videreuddannelse og kompetenceudvikling. Dette mener vi skaber det bedste fundament for uddannelsen.

Udgangspunktet for vores uddannelse til Udviklingskonsulent og MasterCoach er den værdsættende og anerkendende tilgang. Konkret bruger vi den systemisk tilgang, NLP, positiv psykologi og ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Vi arbejder ud fra Learning by doing, hvilket betyder, at vi ikke har skriftlige opgaver.

Siden 2006 har vi udbudt vores uddannelse til Udviklingskonsulent og MasterCoach. Besøg vores hjemmeside, bladbjergkibsgaard.dk, hvis du ønsker mere information om uddannelsen til Udviklingskonsulent og MasterCoach.