Poleret-betongulve

Poleret betongulve er tidsløse gulve med et personligt look 9152


betongulv
Tidløse gulve
Oftest forbinder man ordet tidløs med et produkt som alle har og et produkt som alle kan have glæde af. Men dette betyder ikke at ordet tidløs ikke kan være noget helt unikt og være skræddersyet til ens helt eget specifikke ønsker og krav.
Når man taler om poleret betongulve findes der et hav af muligheder inden for farver mm. Et poleret betongulv er tidløst, elegant og spændende at kigge på, selve designet gør gulvet personligt – man finder sjældent to ens farvekombinationer af betongulve.

Et kært barn har mange navne
Poleret betongulv er også kendt under navne som New Yorker gulve eller designer gulve. Navnet New Yorker gulv stammer fra , som navnet fortæller, fra New York. Det har i flere år været moderne med betongulve i private hjem. Gulvet har et moderne udtryk, som er helt unikt og samtidigt et minimalistisk udtryk. Det populære gulv kan både designes med et rustikt look eller med højglans.

Gulve der bare holder og holder
Der er som regel altid garanti på betongulve lagt af professionelle gulvlæggere, hos enkelte gulvlæggere er der garanti helt op til 5 år!
Bliver gulvet lagt professionelt og bliver der brugt kvalitets-materialer, er man sikret et gulv der bare holder og holder. Poleret betongulv er kendt for at være det gulvbelægning som har den længste levetid, når man netop taler om at bibeholde glans. Og skulle man opleve at gulvet er slidt og har mistet lidt af sin glans, kan man nemt få en polering af gulvets overflade. Det vil få gulvet til at ligne det er sprit nyt igen.

Vedligeholdelse af poleret beton
Som tidligere beskrevet er betongulve utrolig nemme at vedligeholde og gøre rent, det skyldes at poleret betongulve ikke er porøse som mange andre gulve kan der ikke trænge noget farligt ind i gulvet. Mange gulve er sårbare overfor fugt, skimmel, husstøvmider, baktier eller mug, netop fordi gulvet er lavet i et skrøbeligt og forgængeligt materiale. Denne problemstilling udelukkes hvis man har poleret beton.

Et råt og elegant betongulv skaber en hyggelig og god atmosfære, som oven i købet er nemt at rengøre og vedligeholde. Du vil aldrig fortryde det hvis du får et poleret betongulv i dit hjem!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

9.152 thoughts on “Poleret betongulve er tidsløse gulve med et personligt look