Sika Design


Sika Design har været på banen i mange år og er kendt for deres fletmøbler i bedste kvalitet.
Sika Design har fremstillet kvalitets fletmøbler siden 1940érne ved håndkraft, fletmøbler med en lang levetid grundet den høje kvalitet. Man ser derfor også ofte at møblerne går i arv fra generation til generation. Det er ikke kun i de private hjem ser disse feltmøbler. Mange virksomheder, krydstogtskibe, restauranter, hoteller mm. har møblerne stående.

Sika Design fremstiller både stole, borde, cafeborde, loungemøbler, bænke og solvogne i flet og i forskellige farver. Blandt andet byder sortimentet på en utrolig flot solvogn i hvid flet, men kan selvfølgelig også anskaffes i andre farver. Denne solvogn er enkel og elegant og passer ind i alle hjem og virksomheder. Nedenfor kan du se denne smukke elegante solvogn fra Sika Design.

Ens for alle Sika Design møblerne er den høje kvalitet, funktionaliteten samt den gode siddekomfort. Man bliver aldrig træt af at sidde i en fletstol fra Sika Design.
Manilla Huset i Egå ved Aarhus har ét af landets største showrooms af disse fletmøbler samt andre anerkendte mærker. Man er mere end velkommen til at besøge butikken eller kontakte Claus på 86222488 eller pr. mail.

 

Helena solvogn brun flet - pris uden hyndeHelena solvogn grå/Teak flet - pris uden hynde