Sofie Schnoor – Ottoline-sko.dk 1


Ottoline er delt op i to fysiske butikker og en webshop. Webshoppen blev oprettet tilbage i 2009, hvor der blev tilkoblet en blog til hjemmesiden, så kunderne kan læse om oplysninger, se kommende kollektioner, og læse andre oplysninger. Den nyeste butik blev åbnet i 2010 på Volden 4 i Århus. For Ottoline er den vigtigste værdi, kundeservice. Så hvis du går op i at få gode råd og vejledning så er Ottoline noget for dig!

Sofie Schnoor
Sofie Schnoor er et dansk mærke som laver kollektioner med tøj og sko. Idéen bag Sofie Schnoor sko er at lave stilfulde og moderne sko samtidig med man tager den skandinaviske mode ind over. Sofie Schnoor henter inspiration fra loppemarkeder, genbrugsforretninger, hvor der findes på nye idéer til materiale, detaljer, og stof. Sofie Schnoor har ofte været mærket, der har skabt mode for det kommende år.

Materiale
Inspirationen til materialerne Sofie Schnoor bruger, findes ved f.eks. besøg på loppemarkeder og genbrugser. Sofie Schnoor er trendsætter, og er derfor åben overfor alle slags materialer.


One thought on “Sofie Schnoor – Ottoline-sko.dk

Lukket for kommentarer.