Solceller-Kolding

Bliv klimavenlig med solceller i Kolding 1


Et stadig større fokus på grøn energi får mange private forbrugere til at investere i solcelleanlæg til deres bolig.

Er du en af de mange, der overvejer denne energiløsning til dit hjem, og er du bosat i Trekantsområdet, så er Vagn O. Electric din lokale leverandør af solceller til Kolding og omegn.

Med mere end 60 års erfaring inden for levering og montering af diverse el-installationer, er Vagn O. Electric din seriøse sparringspartner, når det kommer til sikre og holdbare løsninger

Vagn O. Electric er en del af TEKNIQ – installatørernes branhceorganisation. Det er din garanti for, at gældende regler på området overholdes, da der stilles en række krav, som kommer dig til gode. Derudover deltager virksomhedens faguddannede montører løbende i kurser, der sikrer, at de altid er ajour med de nyeste sikkerhedskrav og –hensyn. Vagn O. Electrics faguddannede personale monterer uden problemer alt fra grove kraftinstallationer til mindre el-løsninger hos både private og virksomheder – det gælder også de klimavenlige solceller i Kolding og omegn.

Anvendelsen af solenergi som energikilde er en effektiv løsning – og det gælder økonomisk såvel som miljømæssigt. En investering i solcelleanlæg er derfor værd at overveje, hvis du vil være med til at mindske CO2-udslippet og derved skåne miljøet for unødig forurening. Kyndig vejledning får du hos Vagn O. Electric, der står for levering og montering af solceller i Kolding.

Med et hovedkontor i Kolding og en underafdeling i Rødding er Vagn O. Electric det oplagte valg, hvis der ønskes installation af solceller i Kolding og omegn. Det faguddannede personale står altid klar med gode råd og kyndig vejledning, og med mere end 60 års erfaring på området, kan du trygt kontakte Vagn O. Electric med din næste el-opgave. Det gælder, uanset om du ønsker eftersyn, reparation eller installation – også af klima- og miljøvenlige solceller i Kolding, Rødding og nærliggende områder.

Solceller-Kolding


One thought on “Bliv klimavenlig med solceller i Kolding

Lukket for kommentarer.