Tanzania Safari 1


Hvorfor Tanzania safari? Det er der mange gode svar på.. En Tanzania safari eller en rejse til Tanzania vil byde på alt fra oplevelsesrejser, badeferie, Kilimanjaro bestigning og så selvfølgelig Tanzania safari. Vælger du Tanzania som din destination for din safari vil du blive overvældet af de mange vilde dyr i det land, som for mange er det bedste sted i Afrika at tage på safari. Oven i det vil du snildt kunne kombinere din safari med 100% afslapning på paradisøen, Zanzibar, med de verdensberømte hvide sandstrande så langt øjet rækker.

En Tanzania safari vil med garanti indeholde en unik og storslået naturoplevelse, hvor du kommer helt tæt på Afrika vilde dyr. Du vil næsten stensikkert se både elefanter, løber, giraffer, flodheste, zebraer, geparder, næsehorn og hyæner. Oven i det er det rigtig gode chancer for at du vil komme til at se leoparder på din Tanzania safari, hvis du vælger et erfaren rejsebureau til at hjælpe dig med at planlægge din safari.

I Tanzania finder du flere af de mest anerkendte safari nationalparker i verden; Serengeti og Ngorongoro. Ikke mindre end 30% af Tanzania udgøres rent faktisk af nationalparker, hvilket har medført at du både finder det største antal og største koncentration af vilde dyr i verden i Tanzania. En Tanzania safari vil med andre ord giver dig mest ”value for money” eller ”animals for money”, hvis man kan sige det.. Udover ”The Big Five”: Elefanten, næsehornet, leoparden, løven og bøflen, så vil du hurtigt finde ud af, at Tanzania byder på en stort antal strudse, flodheste, flamingoer, krokodiller og selvfølgelig flere millioner gnuer og zebraer, som man har set i TV.


One thought on “Tanzania Safari

Lukket for kommentarer.