Teambuilding-Jylland

Teambuilding Jylland – Det var sjovt!


Teambuilding er noget af det sjoveste jeg nogensinde har oplevet og prøvet sammen med min arbejdsplads! Jeg arbejder i en lille mindre virksomhed, hvor vi i stedet for en normal sommerfest, var inviteret til teambuilding i Jylland. Selve dagen blev afholdt på kursuscentret Houens Odde i Kolding, det skønneste område til både indendørs og udendørs teambuilding. Dette sted tilbyder rigtigt mange forskellige former for teambuilding.

Chefen havde besluttet sig for at vi skulle prøve Kulinarisk teambuilding, en form for gastronomisk teambuilding, hvor man i fællesskab tilbereder en lækker middag, for til sidst at nyde den i fællesskab. Det var noget af en oplevelse, vi fik virkelig sat vores evner på prøve! Både inden for madlavning, kommunikation og planlægning. Og vi lærte alle sammen rigtige meget af det, blandt andet oplevede vi hvor vigtigt det er at, man kommunikerer godt sammen for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Og denne erfaring kan vi tage med på kontoret og benytte i de daglige arbejdsrutiner.

Teambuilding Jylland

Jeg kan godt forstå at flere og flere virksomheder er begyndt at investerer i sådan en oplevelse for medarbejderne. Ikke nok med at man får en rigtigt hyggelig dag sammen med sine kollegaer, så bliver man rystet sammen på en hel anderledes og ny måde! Det bliver faktisk sjovere at gå på job, da man er kommet tættere på sine kollegaer og dermed et bedre forhold til hinanden.

Dette giver jo virksomheden en stor fordel! Medarbejderne bliver mere motiveret i dagligdagen og yder dermed nok lidt mere end de plejer. Jeg har læst at teambuilding er en rigtigt god investering, da det kan ændre tallene på bundlinjen.

Søger I efter et sted at afholde teambuilding, så check lige Houens Odde hjemmeside ud!

Du kan også læse deres nye brochure om teambuilding her.