Tilbygning Aarhus? Magnus Bjerre er din lokale tømrer!

Tilbygning Århus 10356


Står du med drømmen om at få mere plads og udvide dit boligareal? Enten i form af et nyt værelse, eller en lækker ny udestue, hvor du kan nyde den sidste aftensol? Eller måske et nyt funktionelt værksted til manden i huset? Så realiser dine boligdrømme og få hjælp af Magnus Bjerre til at føre dine ideer ud i livet.

 

Magnus Bjerre er en professionel tømrer placeret i Århus med mange års erfaring i tømrerfaget. Han sætter en ære i altid levere et veludført stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Som kunde oplever du derfor ingen ubehagelige overraskelser undervejs i byggeprocessen. Af tidligere kunder lyder det, at Magnus Bjerre og hans kompetente stab af medarbejdere, er det rette valg, hvis man ønsker en tømrer, som man kan regne med. “Han kommer til tiden”, “han svarer telefonen, når man ringer” og “han rydder altid op efter sig selv”.  

 

Som kunde kan det være vanskeligt at vide, hvad ens muligheder er rent byggeteknisk, hvis man vil have en tilbygning. Dette er Magnus Bjerre bevidst om, og derfor hjælper han sine kunder fra start til slut i denne proces. Han har mange års erfaring med at bistå med hjælp til tilbygningsprojekter, og derfor ved han, hvilke byggetekniske forhold, man skal tage hensyn til, og hvilke krav myndighederne stiller.

 

Uanset om du ønsker en ekstra tilbygning, der er i samme stil som det originale hus, eller om du ønsker en tilbygning, som udgør en kontrast, så kan Magnus Bjerre varetage opgaven. I tilfælde af, at du ønsker, at din tilbygning får det samme æstetiske udtryk som den eksisterende bygning, så har Magnus Bjerre rigtig god erfaring med dette. I et byggeprojekt som det, er det vigtigt, at ens tømrer tager sig den nødvendige tid til at sætte sig ind i det oprindelige hus’ design og arkitektoniske detaljer, så disse elementer kan videreføres i den nye tilbygning.

 

Kort fortalt, så er Magnus Bjerre det oplagte valg for dig, der ønsker et samarbejde med en professionel tømrermester, som tager sig tiden til at forstå sig på sine kunders behov og ønsker.  


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

10.356 thoughts on “Tilbygning Århus