Varmepumpe Kolding

Investering i varmepumpe


 

Du kan med fordel tilegne dig en varmepumpe i Kolding. Varmepumper anvender enten jordens eller luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til din husstand om sommeren såvel som vinteren. En pumpe i Kolding er et energibesparende, miljøvenligt og billigt alternativ til de almindelige opvarmningsformer såsom el-varme, naturgas eller oliefyr. Så hvis du gerne vil spare penge på din elregning, eller har et oliefyr, der er dyr i drift, så burde du overveje at erhverve dig en varmepumpe. Selv om, at en pumpe kører på strøm, så behøver du ikke at frygte, at din elregning bliver højere af den grund – en varmepumpe producerer nemlig omkring 4 kWh varme-energi for hver ene kWh strøm, den selv bruger.   

 

varmpumpe Kolding

Hvis en varmepumpe lyder som den rigtige løsning for dig, så kan du med fordel vælge at kontakte Vagn O. Electric. De har grundig erfaring med salg af varmepumpe i Kolding og omegn, og kan derfor uden tvivl hjælpe dig med at finde den rigtige type til dig. Der findes nemlig to forskellige slags varmepumper, der kan opvarme din bolig og brugsvand.

Der er både det, der kaldes et jordvarmeanlæg, der optager varmen i jorden. Dette virker ved, at man graver jordslanger ned i jorden i en dybde på minimum 90 cm. under jorden, som effektivt kan hente energien. Dog kræver det, at man har de rette jordbundsforhold for, at man kan grave disse langt nok ned. Hvis ikke dette gøres ordentligt vil udfaldet være, at man oplever en dårligere drift og økonomi. Er jordbundsforholdene ikke velegnede til et jordvarmeanlæg kan man i stedet få en varmepumpe, der henter energi fra luften omkring den.

 

 

Vagn O. Electric kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning for dig og således sikre, at du får det optimale resultat. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få en varmepumpe, eller ønsker at høre mere om fordelene, der er forbundet med en varmepumpe, så kontakt dem i dag.

 

Vagn-O_logo_120